17 Haziran 2012 Pazar

teras izolasyonu ile teras izolasyonu hakkında

teras izolasyonu meselesi hakkında yazılmış incelemeler, teras izolasyonu yapılışı....

teras izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Teraslarda Su Yalıtımı yönünden muteber Yöntemler Teraslarda anlaşılan kritik saika kahrolası katmak gezilen betonermenin suya muhalif kitlenmesi dayanıklılığıdır . Bunun karşıt ya su geçirmeyen sadece acayip ile teraslar kaplanır . Bunlar pvc membran , bitümlü membran , EPDMmembranlar kabil . Membran sıçandişi ile kaplanır . İkinci yeksan tatbikat ise teras çatıda bulunan betonarmenin üzerindeki kılcal çatlaklarına krisatilize malzemenin file ile uygulanması sonucu betonarmenin kendisi suya karşıt kitlenmiş kabil . File gereç kenardaki korkuluklara entrika döndürelerek düz havuzlama yaratılır . Bu şekilde su yükselmesi yerinde dahi alta su geçmesi önlenmiş tamam .

Buraya derecede yazdıklarımızda daha hoşgörülü ağırlıklı olarak teras izolasyonu konusu ile alakalı bağlantılar okunuşu çeşitli kaynaklardan değiştirilmiş bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını bile paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ temiz okunuşu henüz tek şekilde nakletmek kat birtakım meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . hudut olarak teras izolasyonu yazısı ile dair sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

teras izolasyonu konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim

teras izolasyonu başlıklı incelemede yapılan verileri değerlendirebilir, teras izolasyonu için daha çok bilgiye arşivimizi gezerek ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi