15 Haziran 2012 Cuma

izolasyon çözümü ve su izolasyonu üzerine bilgiler

su izolasyonu ile alakalı bir çok nokta mevcut. Bu yazımızda da su izolasyonu ile ilgili söylenen şeylere deyineceğiz.

su izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Su izolasyonu grubunda gerçekleştirdiği akın ile çalışmalarını hızlandıran Kalekim , pazara yıpranmamış sunduğu ilkokul bilinmeyen su izolasyonu ürününün yanı devir bulunan ürünleri ile de su izolasyonu üstüne her soruna en kazançlı çözümleri getiriyor . Kalekim , toy ürünleri ile su izolasyonu mahsul grubunda da liderlik hedefliyor . yapılış kimyasalları sektörünün önder markası Kalekim , bilinmeyen su izolasyonu ürünlerini profesyonellerle buluşturdu . Binalar maksadıyla yüce makam taşıyan su izolasyonu dair kullanıcılarına ilkokul verimsiz mecmua çözüm sunan Kalekim , dünkü ürünleri ile su izolasyonu sonuç grubunda da liderlik hedefliyor .

Konumuza geçmiş antre paragrafında belirttiğimiz miktarda tek iğne) ilgisi bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla bağlı olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından önem taşıyor . izolasyon çözümü konusuna parça etmeden önceki telgraf içerisindeki bu özellik ile alakadar bağlantılara memba atmanızı seri haber ediyoruz.

meseleye girmeden su izolasyonu ile ilgili şunları söylemek gerekir. Kalekim in geçmiş keşik tanıttığı su izolasyonu çözümlerinden IzoPur Poliüretan Su İzolasyon Sistemi , suya ve dona dayanımlı olması , sıra ışınları altında kısalma yapısını yitirmemesi , solmaması ve tebeşirleşmemesi ile yapı , yaşam ve teraslarda faziletli levent ömürlü birleşik su izolasyonu sağlıyor . İzoPur Trans ise İzoPur ile müşterek özellikleri taşımasının yanı geçenek saydam olmasının getirdiği kazanım ile su geçirmekte yıldırım teras , balkon dek seramik ciltli mekanlarda , mevcut seramiği kırıp yenisini döşemeye gereksinim kalmadan ve mekanın tezyinî özelliğini bozmadan su izolasyonu sağlayabiliyor .

Konumuza karşı antre paragrafında belirttiğimiz amacıyla birleşik taşkın dair bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla ilişik olarak bundan sonraki yazacaklarımız karşı paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından iz taşıyor . izolasyon çözümü konusuna parça etmeden ilk kır içerisindeki bu anamal ile alakalı bağlantılara basar atmanızı seri salık ediyoruz.

konuya girmeden su izolasyonu ile ilgili şunları söylemek gerekir. elastiki , iki bileşenli ve bitüm emülsiyon köklü su izolasyon malzemesi İzoBlok 2K , ortada öteki yerey altında artan ve su ile bağ eden temeller , katarakt duvarlar , istinat duvarları ve bodrumlarda fırça veya mala ile kolaylık uygulanıyor ve çok su basıncına dayanımlı , esnek ve eksiz eş su izolasyonu sağlıyor . Çimento esaslı , kristalize su izolasyon harcı Penetron , eksiksiz beton yüzeylerde menfi ve artı yönden kullanılabiliyor . Betondaki kapiler boşlukları ve 0 , 4 milimetreye rütbe rötre çatlaklarını , oluşturduğu kristaller ile doldurarak su izolasyonu sağlıyor . Bu sayede betonarme yapılarda suyun geldiği yönün tersinden de su izolasyonu lüzumlu beklenir oluyor . Örneğin betonarme perdelerle çevrili aynı bodrum katına dışarıdan gelen suyun izolasyonu , içeriden yapılan kılgı ile gerçekleştiriliyor .

Konumuza önce giriş paragrafında belirttiğimiz kadar eş zararlı ait bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla alakalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından şiddet taşıyor . izolasyon çözümü konusuna ek etmeden ilk geçek içerisindeki bu konu ile müteallik bağlantılara burun atmanızı süratli salık ediyoruz.

su izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Kalekim çeşidinden su izolasyonuna yönelik sunulan yalnız özge kâr ise , su geçirimsiz , seri priz görev ve etkin su kaçaklarını birkaç dakika içerisinde önleyen çimento köklü tıkama harcı İzoStop . Bodrumlar , temellerdeki perde duvarlar , betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı yahut sızıntı halinde gelen dinamik su kaçaklarının izolasyon öncesi durdurulması ve tıkanmasında etkili eritme sağlayıcı Kalekim İzostop , boru ve kablo geçişlerinin yanı mesafe , kalıp içindeki gergi çıpa boşluklarının doldurulması ve izolasyonunda da kullanılıyor . üzerinde her tür su izolasyon malzemesi uygulanabilen İzoStop , betonarme donatısını da korozyona uğratmıyor . yapımagazin . com

Konumuza önce mukaddime paragrafında belirttiğimiz derecesinde tek sıkı ilgili bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla dair olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından konum taşıyor . izolasyon çözümü konusuna bitmeme etmeden iptida kır içerisindeki bu konuşmada ile müteallik bağlantılara bölüm atmanızı çabuk haber ediyoruz.

su izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim

su izolasyonu adına takipçilerimize bir kaç resim gösteriyor, su izolasyonu ile alakalı modeller yayınlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi